Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
,,Friptură” Vegetariană
,,FRIPTURĂ” VEGETARIANĂ
Ingrediente
- 250 g mazăre uscată
- 200 g fasole boabe
- 1 ceapă
- 2 ouă
- verdeață tocată
- 3 linguri de pesmet
- 1 lingură de unt
- sare
- piper măcinat
- puțin usturoi
- ulei
Mod de preparare
Pui fasolea și mazărea să se înmoaie o seară întreagă,
apoi scurgi apa și le pui să fiarbă în apă caldă.
Cînd bobul se desface ușor, scurgi apa, treci legumele
prin sită și le lași într-o farfurie adîncă.
Amesteci cu o ceapă călită în trei linguri de ulei,
verdeață tocată, două ouă crude, puțin usturoi pisat,
trei linguri de pesmet, sare piper măcinat. după gust.
Amestecul îl frămîntați bine cu mîna, îl faci sul și-l
pui într-o formă unsă cu o lingură de unt.
Lași focul mic și, cînd vezi că se rumenește, mai
adaugi apă ca să nu se pătrundă bine friptura.
Servești friptura caldă sau rece, tăiată felii groase, cu
roșii întregi, sau cu castraveți murați.
Postare
ANPC Termeni și Condiții