Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș de Fasole Verde cu Sos de Ou
BORȘ DE FASOLE VERDE CU SOS DE OU
Ingrediente
- 1 kg de fasole verde
- 4 ouă fierte tari
- sare
- 2 linguri de făină
- 2 roșii
- 1 ardei gras
- leuștean tocat
- 1 pahar de smîntînă
- ulei
- 1 l de borș
Mod de preparare
Se curăță fasolea de codițe și de vîrfuri, se spală cu apă rece
și se rupe bucăți.
Se freacă ușor cu făină, apoi se pune la fiert în apă care clocotește.
O dată cu fasolea se pune la fiert și un ardei gras tăiat fideluță.
Se fierbe acoperit o oră, după care se adaugă în supă patru
gălbenușuri de ou trecute prin sită.
Se sărează și se continuă fierberea la foc mic, apoi se adaugă
roșiile tăiate felii subțiri și se acrește cu borș fiert separat.
După cinci minute de fierbere, se adaugă leușteanul, două
linguri de ulei și se ia oala de pe foc.
Se drege cu smîntînă și se servește cald.
Postare
ANPC Termeni și Condiții