Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș din Carne de Pui cu Fasole Verde
BORȘ DIN CARNE DE PUI CU FASOLE VERDE
Ingrediente
- 1/2 pui mare sau 1 pui mic
- 1/2 kg fasole verde
- 1 l borș
- 1 pahar de smîntînă
- sare
- leuștean tocat
- 2 roșii decojite
- 1 ceapă
Mod de preparare
Se curăță puiul, se spală și se taie bucăți.
Se pune la fiert în apă rece cît să-l acopere.
Cînd dă în clocot se spumuiește, după care se alege fasolea de
codițe și vîrfuri, se rupe bucăți de 2 - 3 cm, se taie fideluță
pe lungul păstăii, se spală în apă rece și se pune să fiarbă
împreună cu carnea.
Cînd fasolea s-a înmuiat se pune la fiert o ceapă tocată mărunt,
se adaugă sare și se lasă să fiarbă douăzeci de minute, apoi se
adaugă roșiile decojite și tăiate felii subțiri.
Se acrește cu borș fiert și spumuit, se parfumează cu leuștean tocat
și se drege cu smîntînă bătută cu borș fierbinte.
Se servește cald, cu ardei iute alături.
Postare
ANPC Termeni și Condiții