Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș din Măruntaie și Tacîmuri de Pasăre
BORȘ DIN MĂRUNTAIE ȘI TACÎMURI DE PASĂRE
Ingrediente
- 2 ficăței de pasăre
- 2 - 3 pipote
- spatele
- aripile
- inima
- gîtul
- capul de pasăre
- 1 ceapă mare
- 1 ardei gras
- 2 morcovi
- leuștean tocat
- 1 pahar de smîntînă
- 1 l de borș
- 1 ou crud
- sare
- 2 roșii decojite
Mod de preparare
Se spală și se curăță măruntaiele și tacîmurile de pasăre, apoi
se pun să fiarbă într-o oală adîncă împreună cu borșul și 1/2 l
apă rece.
Se spumuiește cînd dă în clocot, se adaugă zarzavatul tăiat
fideluță atunci cînd carnea s-a înmuiat ușor și se sărează după
gust.
Cînd carnea se poate consuma, se adaugă leușteanul tocat și
roșiile tăiate felii subțiri.
Borșul se drege cu ou și smîntînă bătute bine cu trei linguri
de borș fierbinte, după ce s-a răcit un sfert de oră.
Se servește cald.
Postare
ANPC Termeni și Condiții