Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciorbă de Potroace
CIORBĂ DE POTROACE
Ingrediente
- Măruntaiele și tacîmurile de la o pasăre ( aripile, capul, inima,
ficatul, pipota, spate, gîtul )
- zarzavat de supă
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de orez
- leuștean tocat
- 1/2 l zeamă de varză
- zare
Mod de preparare
Se curăță carnea, se spală cu apă multă, se pune la fiert
cu 1 litru de apă rece.
Cînd dă în clocot, se spumuiește, și se adaugă zarzavatul
și ceapa tocate mărunt, și puțină sare.
Se fierbe totul acoperit, la foc mic.
Se adaugă orezul fiert separat cînd zarzavatul este fiert,
se acrește cu zeamă de varză dată în clocot separat și se
parfumează cu leuștean tocat.
Se servește caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții