Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Orez ca Garnitură la Fripturi
OREZ CA GARNITURĂ LA FRIPTURI
Ingrediente
- 200 g orez
- 5 - 6 boabe piper
- 5 - 6 boabe ienibahar
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se curăță orezul, se spală, se pune să fiarbă în apă caldă,
cu boabe de ienibahar și boabe de piper.
Cînd orezul s-a înmuiat ușor, se sărează după gust.
Se continuă fierberea pînă scade apa complet, după care
se adaugă untul, se scot condimentele și se servește
orezul ca garnitură la fripturi.
Postare
ANPC Termeni și Condiții