Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă Albă din Carne de Vacă
SUPĂ ALBĂ DIN CARNE DE VACĂ
Ingrediente
- 1 rasol de vacă sau de mînzat
- zarzavat pentru supă
- sare
- 200 g tăiței
- verdeață
Mod de preparare
Se spală carnea, se curăță de resturi de oase și se pune
la fiert cu multă apă rece.
Se spumuiește supa cînd dă în clocot și se continuă
fierberea împreună cu zarzavatul de supă spălat și curățat.
Cînd carnea este bine fiartă, se scoate și se servește cu sos
de hrean, iar supa se strecoară și se lasă să fiarbă cu tăițeii
dați în clocot separat și spălați în apă rece.
După douăzeci de minute se sărează supa, se presară cu
verdeață tocată și se ia oala de pe foc.
Supa albă se servește cu brînză sărată alături și cu piper
măcinat deasupra.
Postare
ANPC Termeni și Condiții