Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tăiței Picanți, cu Șuncă și Ciuperci
TĂIȚEI PICANȚI, CU ȘUNCĂ ȘI CIUPERCI
Ingrediente
- 300 g tăiței
- 100 g șuncă slabă
- 1 pahar sos de roșii
- sare
- cimbru
- 100 g ciuperci
- 100 g cașcaval ras
- 50 g unt
- piper măcinat
Mod de preparare
Se fierb tăițeii o jumătate de oră, se spală cu apă rece
și se scurg.
Separat se pregătesc ciupercile : se spală în mai multe
ape reci, se taie felii subțiri și se pun să scadă pe foc mic,
cu cratița acoperită.
Tăițeii se amestecă cu șunca tăiată fășii subțiri și cu
cașcavalul dat pe răzătoare.
Amestecul se colorează cu un pahar de sos de roșii puțin
pipărat.
Se unge o formă de sticlă incasabilă cu unt, se pun
tăițeii în formă, se parfumează cu cimbru și se introduce
forma la cuptor.
După 20 de minute, se scoate forma din cuptor, se adaugă
ciupercile sărate și piperate, după gust, și se mai lasă în
cuptor încă 20 de minute.
Se scoate forma cînd tăițeii s-au rumenit ușor și se lasă
să se răcească puțin în formă.
Se servesc calzi.
Postare
ANPC Termeni și Condiții