Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tremurici
TREMURICI
Ingrediente
- 1 1/2 litru lapte
- sare
- 4 linguri de mălai
- 3 albușuri
- dulceață de fructe
Mod de preparare
Se pune laptele la fiert și, cînd dă în clocot, se face focul
mic și se adaugă mălaiul umezit cîteva minute în apă rece.
Se clocotesc împreună zece minute, timp în care se amestecă
fără întrerupere cu o lingură de lemn.
Se bat albușurile spumă, se răstoarnă peste mălaiul care
fierbe, la foc mic.
Se amestecă în continuare, se adaugă un praf de sare, apoi se
ia vasul de pe foc, după 2 - 3 minute.
Compoziția se pune într-un castron umezit cu apă rece și se
lasă să se răcească.
Se servește în forme, cu dulceață de fructe pusă deasupra.
Postare
ANPC Termeni și Condiții