Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pește Sărat cu Sos Scordolea
PEȘTE SĂRAT CU SOS SCORDOLEA
Ingrediente
- 3/4 pește sărat
- 2 cartofi fierți
- usturoi
- 5 nuci
- 3 linguri de ulei
- 1 lingură de oțet
- sare
Mod de preparare
Peștele se desărează în apă caldă cîteva ore, se scoate
și se fierbe, în apă cu oțet.
După 20 de minute se scoate, se curăță de oase și se
lasă pe o farfurie pînă cînd se pregătește sosul astfel :
se dau cartofii prin mașina de tocat, se amestecă cu
nucile tocate, oțet, sare și usturoi pisat.
Se subțiază cu supa de pește și se toarnă peste pește,
apoi se servește cu pîine proaspătă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții