Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tort de Pișcoturi
TORT DE PIȘCOTURI
Ingrediente
Pentru blat
- 500 g pișcoturi
- 150 ml apă
- 200 g zahăr
- 2 linguri de rom
Pentru cremă
- 200 g unt
- 200 g zahăr pudră
- 100 g ciocolată
- 300 g frișcă
Mod de preparare
Se însiropează pișcoturile de șampanie cu sirop cald,
parfumat cu rom, apoi se așază primul strat pe un
platou mare.
Se prepară crema astfel : se freacă untul spumă, se
adaugă zahărul, ciocolata dată pe răzătoare și frișcă,
amestecînd continuu.
Crema se omogenizează și se pune un strat peste primul
strat de pișcoturi.
Se așază un alt rînd de pișcoturi însiropate, se acoperă
cu cremă și se încheie cu un rînd de pișcoturi care se
acoperă cu frișcă sau cu crema rămasă.
Tortul se ține la rece, se taie după două ore și se servește
ornat cu fructe din dulceață.
Postare
ANPC Termeni și Condiții