Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cremă Pentru Cremșnit
CREMĂ PENTRU CREMȘNIT
Ingrediente
- 1 l lapte
- 1 baton de vanilie
- 60 g făină
- 10 gălbenușuri
- 350 g zahăr pudră
Mod de preparare
Se freacă gălbenușurile cu zahărul, apoi se
adaugă făina, în ploaie, și se continuă
operația pînă la omogenizare.
Laptele se fierbe, se trage pe marginea plitei
și se adaugă batonul de vanilie tăiat bucăți mici.
Se lasă să se răcească puțin înainte de a-l turna
peste crema de gălbenușuri.
Amestecul de cremă și lapte vanilat se pune pe
foc și se îngroașă, amestecînd fără întrerupere.
Se pune făina desfăcută în puțin lapte cald, se
amestecă bine și se fierbe 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi
se folosește la cremșnit.
Postare
ANPC Termeni și Condiții