Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cremă Pentru Torturi
CREMĂ PENTRU TORTURI
Ingrediente
- 150 g zahăr pudră
- 3 gălbenușuri
- 1/2 l lapte
- 200 g unt
- 50 g cacao
- 1 linguriță de făină
- 3 linguri de fructe din dulceață
Mod de preparare
Se pun gălbenușurile într-un vas emailat și se
freacă cremă spumoasă cu zahărul.
Se adaugă cacao cernută proaspăt, se
omogenizează și se amestecă cu laptele care a
fiert pe foc mic împreună cu o linguriță de făină.
Laptele se folosește numai după ce s-a răcit o
jumătate de oră.
Crema obținută se îngroașă pe foc mic și se trage
deoparte după ce a ajuns ca o smîntînă groasă.
Separat se freacă untul spumă și se amestecă
încet cu fructele din dulceață.
Cele două compoziții se amestecă împreună,
apoi se lasă la rece o oră.
Se folosește pentru torturile fine.
Postare
ANPC Termeni și Condiții