Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș Țărănesc cu Carne de Vită
BORȘ ȚĂRĂNESC CU CARNE DE VITĂ
( o porție = 200 ml )
Ingrediente
- Carne de vacă 60 g
- morcovi 25 g
- albitură 15 g
- borș 40 ml
- ulei 10 ml
- leuștean 5 g
- verdeață 5 g
- sare 1 - 2 g
- smîntînă 5 g
- apă 250 ml
Mod de preparare
Se taie carnea în bucăți, se pune la fiert în 250 ml
apă rece cu sare.
După ce s-a îndepărtat spuma, se adaugă legumele
tăiate fideluță.
Cînd carnea și legume sînt fierte, se adaugă borșul
clocotit separat și uleiul, se mai lasă să lcocotească
un minut.
Se servește cu leuștean și verdeață tocată, aventual
și cu smîntînă.
Calorii 190/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții