Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă de Pasăre cu Găluște de Griș
SUPĂ DE PASĂRE CU GĂLUȘTE DE GRIȘ
( 2 porții x 125 ml )
Ingrediente
- Carne de pasăre 100 g
- morcov 25 g
- albitură 10 g
- țelină 15 g
- ceapă 10 g
- ulei 10 ml
- verdeață 5 g
- sare 1 - 2 g ( pentru găluște: griș 6 g. 1/6 ou ).
Mod de preparare
Cînd carnea e pe jumătate fiertă în apa cu sare
și după și după ce s-a luat spuma, se adagă
legume.
După ce s-au fiert, se strecoară supa în alt vas
și se adaugă uleiul.
Găluștele se prepară ca în rețeta nr. 29 și se fierb
în supă 10 - 15 min.
La servire, se adaugă verdeața tocată.
Carnea fiartă ( rasolul ) se poate folosi ca felul
al doilea.
Calorii 130/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții