Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Prepararea Borșului
PREPARAREA BORȘULUI
Ingrediente
- Tărîțe de grîu 1/2 kg
- pîine neagră 100 g
- mălai 30 - 40 g
- lămîie 1/2 buc
- frunze de vișin
- apă 5 litri
Mod de preparare
Se amestecă tărîțele de grîu și mălaiul și se pun
într-un borcan mare de sticlă.
Se adaugă pîinea, lămîia tăiată felii și frunze de
vișin ( dacă se găsesc ).
Toate acestea se umezesc cu apă rece, și se lasă un
sfert de oră și apoi se toarnă peste ele apa clocotită.
Se acoperă borcanul și se ține la loc cald, avînd grijă
să mai amestecăm din cînd în cînd conținutul.
După o zi, borșul este acru.
Se lasă să se limpezească și se toarnă în sticle.
Peste tărîțele rămase se mai poate adăuga o dată
apă caldă, preparîndu-se astfel încă un rînd de borș.
Postare
ANPC Termeni și Condiții