Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș Moldovenesc
BORȘ MOLDOVENESC
( 12 porții x 200 ml )
Video ciorbă de legume
Ingrediente
- Carne de vacă 900 g
- rădăcină pătrunjel 100 g
- morcovi 100 g
- ceapă 150 g
- varză dulce 500 g
- sfeclă roșie 150 - 200 g
- cartofi 350 g
- mărar și pătrunjel verde cîte 20 - 30 g
- ardei gras 200 g
- roșii 250 g sau ( bulion sau pastă tomate 100 g )
- smîntînă 50 g
- borș 3/4 litri
- sare 15 g
- apă 3 litri.
Video ciorbă de legume
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăți mai mici, egale și se
fierbe în apa cu sare.
Se spumează, apoi se pun zarzavaturile curățate,
spălate și tăiate în cubulețe mici.
Cînd carnea și legumele au fiert se pun roșiile
( pasta de roșii ) și borșul clocotind separat.
La sfîrșit se adaugă smîntîna mărarul și
pătrunjelul și se lasă să mai dea un clocot.
Video ciorbă de legume
Calorii 180/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții