Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Bulion ( Supă ) de Oase
BULION ( SUPĂ ) DE OASE
( 5 porții x 200 ml )
Ingrediente
- Oase vacă 500 g
- morcovi 100 g
- țelină 50 g
- păstîrnac 50 g
- rădăcină pătrunjel 30 g
- ceapă 30 g
- pătrunjel verde 25 g
- sare 5 g
- apă 2 litri.
Mod de preparare
Oasele se sparg cu un satîr, se spală bine
și se pun la fiert în apă rece cu puțină sare.
Se ridică din cînd în cînd spuma și se lasă
să fiarbă la foc slab, cca o oră.
Se adaugă zarzavatul, curățat și spălat.
Cînd toate sînt fierte, se ia de pe foc și se
lasă să se limpezească înlăturînd grăsimea
adunată deasupra.
Se strecoară și se pune din nou pe foc, se
potrivește de sare și se adaugă garnitura
( tăiței, fidea, găluște etc ).
După ce și aceasta au fiert, se pune pătrunjel
verde tocat mărunt.
Bine degresată, această supă se poate da de
la 7 luni.
Calorii cca 50/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții