Budincă de Spanac cu Brînză sau Carne




BUDINCĂ DE SPANAC CU BRÎNZĂ SAU CARNE

( o porție = 120 g )

Ingrediente

- Spanac 125 g
- unt 5 g
- făină 5 g
- brînză de vaci ( carne de vită tocată și înăbușită ) 25 g
- 1/4 ou
- lapte 30 ml
- sare 1 g


Mod de preparare

Spanacul bine spălat, se fierbe, se scurge,
se toacă și se amestecă cu un sos alb din făină
și lapte.
Apoi se amestecă cu gălbenușul, 3 g unt, brînză
( carnea ), sarea și albușul bătut spumă.
Cu restul untului, se unge o formă în care se
răstoarnă compoziția și se pune la cuptor, în
baie de apă.
Suprafața budincii poate fi unsă cu puțin
gălbenuș de ou.
Se poate servi și cu smîntînă 15 g.

Calorii   170 - 185/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții