Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Budincă de Spanac cu Pîine
BUDINCĂ DE SPANAC CU PÎINE
( 2 porții x 150 - 180 g )
Ingrediente
- Spanac 200 g
- unt 10 g
- smîntînă 15g
- miez pîine 50 g
- lapte 50 g
- 1 ou
- sare 1 - 2 g
- eventual brînză de vaci 30 - 40 g
Mod de preparare
Spanacul, curățat se spală, se fierbe în puțină apă sărată.
Cînd este bine muiat, se trece prin sită.
Miezul de pîine se înmoaie în lapte, și se trece și el prin sită
și se amestecă cu spanacul, apoi se adaugă untul și smîntîna,
frecate cu gălbenușul de ou.
Albușul, bătut spumă, se introduce ultimul, odată cu sarea.
Compoziția se fierbe 15 - 20 de minute, în baia de apă,
într-o formă unsă cu unt și presărată cu puțină făină.
În compoziție se poate adăuga și brînză de vaci, pasată.
Calorii 215 - 235/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții