Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de Varză
SUFLEU DE VARZĂ
Ingrediente
- 1/2 varză albă
- 1 ceașcă de ulei
- 1 linguriță de bulion
- sare
- 4 ouă
- 1 lingură de unt
- 1 ceașcă de lapte dulce
- piper măcinat sau 1 linguriță de mentă pisată
Mod de preparare
Se spală varza, se toacă fideluță, se pune într-o cratiță
cu ulei să se înmoaie, iar cînd este gata, se sărează și
se condimentează cu mentă pisată sau cu piper măcinat.
Varza se poate colora cu o linguriță de bulion.
Se subțiază cu lapte dulce, se amestecă încet cu cele
patru gălbenușuri și la urmă cu albușurile bătute spumă tare.
Amestecul se potrivește de sare și se răstoarnă într-o
formă unsă cu unt.
Se ține la cuptor trei sferturi de oră.
Cuptorul trebuie încins bine, apoi focul se face mic.
Sufleul este un preparat care rămîne aspectuos atîta vreme
cît se coace frumos și nu se lasă.
Elementul decisiv este albușul, care trebuie bătut bine, pe plita caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții