Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș de Cartofi
BORȘ DE CARTOFI
Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- 6 fire de ceapă verde
- 6 fire de usturoi verde
- 1 ceașcă de orez
- sare
- 1 l de borș
- leuștean tocat fin
- 1 ou
- cimbru
- 1 ceașcă de smîntînă
Mod de preparare
Se curăță cartofi de coajă, se spală în apă rece, apoi se
taie cubulețe mici.
Se mai spală în cîteva ape reci, după care se pun să fiarbă
cu un litru de apă caldă.
Se adaugă orezul ales și spălat o dată cu ceapa și usturoiul
tocate mărunt.
Se acrește totul cu borș fiert și spumuit, se sărează, se
adaugă leușteanul și se lasă să mai fiarbă cinci minute.
Borșul se drege cu ou bătut cu smîntînă.
După gust, se poate parfuma cu o crenguță de cimbru pusă
în supă o dată cu borșul.
Se servește cald sau rece.
Postare
ANPC Termeni și Condiții