Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Fiertură MORO I și II
FIERTURĂ MORO I ȘI II
Fiertură Moro I
- lapte 1 litru
- făină 30 g
- zahăr 70 g
- unt 50 g
Mod de preparare
În laptele rece se adaugă făina cernută și
rumenită și zahărul.
Se fierbe în clocot 20 de minute., completînd
apa ce se pierde prin firbere.
Se adaugă untul și se continuă fierberea pînă
la topirea acestuia.
Se recomandă copiilor peste 6 luni, avănd
o valoare calorică mare 1420 cal/1
Calorii: cca 285 o porție
------------------------------------------------------------------
Fiertură Moro II
- lapte 1 litru
- făină rumenită 70 g
- zahăr 50 g
- unt 50 g
Mod de preparare
Se amestecă făina și zahărul cu laptele și
se fierb în clocot 20 de minute., apoi se
pune untul.
În timpul fierberii se amestecă mereu cu
o lingură de lemn.
Se dă la copii peste 6 luni.
Valoarea sa calorică este foarte mare 1600 cal./1
Calorii 320/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții