Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Budincă de Fidea cu Brînză de Vaci
BUDINCĂ DE FIDEA CU BRÎNZĂ DE VACI
( 2 porții x 130 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 50 g
- fidea 40 g
- unt 5 g
- zahăr 5 g
- ou 1/2 buc
- sare 2 g
Mod de preparare
Fideaua se fierbe în apa clocotindă cu 1 g sare.
Se lasă apoi o oră în apă rece, se strecoară,
se scurge bine și se amestecă cu brînza de vaci,
cu 2,5 g unt frecat cu zahăr, cu 1 g sare și cu
albușul bătut spumă.
Se tapetează o formă unsă, în care se răstoarnă
compoziția și se fierbe într-un vas acoperit cu
capac, așezat într-o baie de apă fierbinte.
După fierbere, se păstrează pe masă 10 min,
ca să se poată răsturna întreagă pe farfurie.
I se pot adăuga 30 - 40 ml sos de roșii
( vezi rețeta de sos de roșii aici ).
Calorii 140/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții