Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciulama din Carne de Vită
CIULAMA DI CARNE DE VITĂ
( 8 porții x 150 g )
Ingrediente
- Carne de vită 600 g
- făină 35 g
- unt 40 g
- ceapă 80 g
- morcovi 150 g
- rădăcină de pătrunjel 75 g
- sare 10 g
Mod de preparare
Carnea, spălată, se taie bucăți și se fierbe în apă cu sare;
se spumează, apoi se pun ceapă și zarzavatul tăiate în
bucăți mari și se continuă fierberea pînă carnea este gata.
Separat, se călește puțin făina în unt și se stinge cu zeama
în care au fiert carnea și zarzavaturile.
Se amestecă bine, pe foc domol, ca să nu se facă cocoloașe;
apoi în acest sos scăzut se pun bucățile de carne fiartă.
Calorii 180/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții