Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pasăre cu Sos de Zarzavat și Macaroane
PASĂRE CU SOS DE ZARZAVAT ȘI MACAROANE
( 3 porții x 150 g )
Ingrediente
- Carne de pasăre 300 g
- morcovi 50 g
- pătrunjel 50 g
- țelină 50 g
- ulei 5 g
- făină 5 g
- macaroane fierte 200 g
Carnea se fierbe și se servește cu 50 ml sos de zarzavat,
la care se adaugă o garnitură de macaroane peste care
se pune puțin unt.
Sosul de zarzavat: zarzavat curățat se fierbe în puțină apă
cu ulei: se strecoară și se dă prin sită.
Sosul se amestecă cu făina și se mai dă în 2 - 3 clocote,
împreună cu carne.
La sfîrșit se adaugă pătrunjelul tocat fin.
Calorii 235/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții