Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pastă de Ficat
PASTĂ DE FICAT
( 6 porții x 40 g )
Ingrediente
- Ficat de vită sau pasăre 200 g
- sare 5 g
- unt 40 g
- eventual verdeață 10 g
Mod de preparare
Ficatul, spălat, curățat de pielițe exterioare, se șterge
cu o cîrpă udă, se învelește într-o hîrtie pergament,
legîndu-se capetele spre a nu se desface, se pune într-o
tigaie unsă cu unt și se introduce la cuptor, la foc mic.
După 20 minute, se scoate din cuptor, se desface, se
înlătură coaja și se trece prin mașina de tocat sau se
pasează prin sită.
Se adaugă sarea și se freacă cu restul de unt, astfel ca
amestecul să devină cît mai omogen.
Se servește cald, adăugîndu-se la piureul de legume.
Se dă la copiii peste 7 luni.
La copiii peste 1 an, pasta de ficat poate fi întinsă
pe pîine.
În acest caz, i se adaugă verdeață tocată foarte fin.
Calorii 95/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții