Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Roșii Umplute cu Carne
ROȘII UMPLUTE CU CARNE
( o porție = 140 - 150 g )
Ingrediente
- Carne 60 g
- ulei 15 ml
- morcov 10 g
- țelină 15 g
- albitură 15 g
- roșii 75 - 100 g ( 2 bucăți potrivite )
- verdeață 2 - 3 g
- sare 1 - 2 g
- iaurt 25 g
- eventual brînză rasă 10 g
Mod de preparare
Se trece carnea prin mașina de tocat, apoi se înăbușă
în ulei și puțină apă, se adaugă verdeața tocată fin și
sarea, și se ține pe foc pînă ce lichidul scade complet.
Roșiile se spală, li se taie căpăcelul, se scobesc de
miez cu o linguriță și se pun la scurs, cu gura în jos.
Apoi, se umplu roșiile cu carnea și se țin la cuptor
20 minute, într-o tavă unsă.
Se pot servi cu iaurt și, la copiii peste 1 an, cu brînză
rasă deasupra.
Fără brînză, se pot da copiilor de la 9 luni.
Calorii 150/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții