Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de Andive cu Carne de Pasăre
SALATĂ DE ANDIVE CU CARNE DE PASĂRE
Ingrediente
- 1 piept de pui fiert
- 4 - 5 andive
- 1 ou
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 gogoșar murat
- 1 linguriță de muștar
- 1/2 lămîie
- 1 lingură de smîntînă
Mod de preparare
Se toacă carnea de pui care a fost fiartă și răcită,
apoi se pune într-un castron adînc.
Se pregătesc andivele ca în rețeta anterioară, se taie
felii groase de 1 cm și se pun peste carne.
La fel se procedează și cu gogoșarul.
Amestecul se omogenizează și se sărează, apoi se
acoperă cu maioneză.
Maioneza se pregătește din gălbenușul crud, peste
care se pune muștarul, zeama de la jumătate de lămîie
și uleiul turnat încet.
Salata se așază pe un platou, se ornează cu felii de
gogoșar murat și se servește imediat.
Postare
ANPC Termeni și Condiții