Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Budincă de Carne
BUDINCĂ DE CARNE
Ingrediente
- 250 g carne tocată
- 250 g costiță afumată
- cîțiva ficăței de pasăre
- 1 ceașcă de vin alb
- sare
- piper măcinat
- 2 cepe
- 2 ouă
Mod de preparare
Se alege carne slabă, se dă prin mașina de tocat, se
amestecă cu costița afumată tăiată fîșii subțiri, se
sărează și se piperează după gust.
Peste amestec se pun două cepe tocate fin și două
ouă crude.
Se omogenizează cu o lingură de lemn, se răstoarnă
amestecul într-o formă unsă cu unt și tapetată cu felii
subțiri de ficat de pasăre.
Se acoperă budinca cu o ceșcuță de vin alb și se introduce
în cuptorul încins.
Se coace circa o oră la foc potrivit, se scoate, se lasă să se
răcească, apoi se taie felii groase și se servește lîngă
legume sote și salată de sezon.
Postare
ANPC Termeni și Condiții