Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de Sfeclă
SALATĂ DE SFECLĂ
( 12 porții x 50 g )
Ingrediente
- Sfeclă roșie 800 g
- ulei 30 ml
- oțet 20 ml
- sare 3 - 4 g
Mod de preparare
Se coace sfecla în cuptor, se curăță de coajă și se
taie în cubulețe ce se pun într-un castron.
Se adaugă ulei, oțet și sare și se amestecă bine.
Se servește imediat.
Se poate pregăti și cu sfeclă fiartă.
Salata de sfeclă poate fi păstrată la frigider 1 - 2 zile.
Calorii cc 40/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții