Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Mere Rase cu Pesmet și Unt
MERE RASE CU PESMET ȘI UNT
( o porție = 120 g )
Ingrediente
- Mere 120 g
- sirop zahăr 20 ml
- pesmet 10 g
- unt 5 g
Mod de preparare
Merele se spală, se curăță de coajă și se dau
pe răzătoare de sticlă sau plastic.
Pesmetul se fierbe în siropul de zahăr, apoi se
amestecă într-o ceașcă cu merele și cu untul.
Dacă pasta este prea groasă, se poate adăuga
puțin ceai.
La copiii cu tendință de scaune moi se poate
renunța la unt.
Se dau după vîrsta de 5 luni.
Calorii 165/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții