Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de Carne
SUFLEU DE CARNE
( o porție x 120 g )
Ingrediente
- Carne 75 g
- unt 5 g
- 1/2 ou
- griș 5 g
- morcovi 25 g
- sare 1 g
Mod de preparare
Se fierbe carnea, se trece de 2 - 3 ori prin mașina
de tocat și se freacă cu o lingură din zeama în
care a fiert carnea.
Se fierbe morcovul curățat și spălat, se taie subțire
ca fideluța.
Se adaugă pastei de carne morcovul, grișul ( fiert în
prealabil ), sarea, iar la sfîrțit, albușul de ou bătut spumă.
Se unge cu unt o formă în care se răstoarnă compoziția;
suprafața sufleului se unge cu gălbenușul de ou, botut cu
furculița, ca pentru omletă.
Forma se pune în cuptor, în baie de apă.
După ce se coace, se scoate din cuptor și se poate servi
cu smîntînă 10 - 15 g sau cu diferite sosuri vezi aici.
sau cautați la capitolul sosuri.
Calorii 230/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții