Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tăiței cu Carne
TĂIȚEI CU CARNE
( o porție = 120 g )
Ingrediente
- Tăiței 40 g
- roșii 60 g
- carne 50 g
- unt ( ulei ) 10 g
- verdeață 10 g
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Se fierb tăițeii în apă cu sare, cca 20 minute,
se scurg și se răcesc.
Separat, se înăbușe carnea tocată în unt ( ulei )
și puțină apă și se stinge cu zeamă de roșii;
apoi se adaugă verdeața tocată.
Se amestecă cu tăițeii înăbușiți, carnea și se pun
la cuptor 15 minute.
Pot fi serviți cu 50 g sos de roșii în care se rad 20 g
telemea desărată, sau se adaugă 20 g brînză de vaci
dată prin sită și 2 - 3 g mărar, fin tocat.
Se dă la copiii peste 1 an.
Calorii 190/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții