Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ouă Fierte Moi
OUĂ FIERTE MOI
Există 3 posibilități de a fierbe un ou moale.
1) se pun ouăle la fiert în apă rece.
Cînd apa începe să fiarbă, se ia vasul de pe foc
și se lasă ouăle în apa fierbinte, încă 2 - 3 minute ;
2) se pun ouăle în apă clocotindă și se lasă să fiarbă
încă 3 minute și jumătate ( pentru un albuș mai moale ),
sau 5 minute ( pentru un albuș mai închegat ) ,
3) Cînd apa dă în clocot, se adaugă ouăle și se ia vasul
de pe foc, lăsîndu-l acoperit 6 - 8 minute.
Pentru a întrerupe coagularea, ouăle fierbinți sînt puse
sub un jet de apă rece.
În acest caz, se pot coji mai ușor.
Ouăle fierte moi nu se dau copiilor sug un an.
Calorii 80/ou
Postare
ANPC Termeni și Condiții