Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Omletă la Aburi
OMLETĂ LA ABURI
( o porție = 140 g )
Ingrediente
- Ou 1 buc
- lapte 100 ml
- unt 5 g
- sare 1 g
Mod de preparare
Se bate oul, cu laptele și sarea și se pune compoziția
într-o căniță sau o formă unsă cu unt.
Dacă se adună deasupra spumă, se lasă să stea 10 min.,
pînă cînd aceasta dispare.
Apoi se așază forma cu omletă într-un vas cu apă
caldă, care se acoperă cu un capac.
Se pune la foc slab, ca să fiarbă încet, 15 - 20 minute.,
pînă cînd se încheagă compoziția.
Se ia de pe foc, se mai lasă să stea 5 minute., apoi
se răstoarnă pe o farfurie.
Calorii 160/porț
Postare
ANPC Termeni și Condiții