Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de Orez
SUFLEU DE OREZ
( 10 porții x 150 g )
Ingrediente
- Orez cu lapte 1 kg ( pregătit din lapte 1 litru, 150 g orez, și 80 g zahăr )
- zahăr 50 g
- marmeladă sau gem 100 g
- lămîie 1/2 buc
- albușuri de ou 6 buc
- unt 10 g
Mod de preparare
Orezul cu lapte, nu prea scăzut, se lasă să se
răcorească.
Se unge o formă cu unt și se așează pe fund
1/2 din orezul cu lapte.
Deasupra se pune marmeladă sau gem, frecată
cu zahărul și cu sucul de lămîie, pînă devine o
cremă; se încorporează albușurile bătute spumă.
Se pune și restul de orez cu lapte, se unge cu
puțin gălbenuș de ou și se coace la cuptor 20 - 30 minute.
Calorii 210/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții