Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Friptură Împănată din Carne de Vacă
FRIPTURĂ ÎMPĂNATĂ DIN CARNE DE VACĂ
Ingrediente
- 1 kg carne macră
- 200 g costiță afumată
- usturoi
- sare
- 1 ceașcă ulei
- cimbru
Mod de preparare
Se curăță carnea de pielițe, se împănează cu bucăți de
costiță afumată și cu căței de usturoi, se sărează și se
unge cu ulei.
Carnea astfe pregătită se pune într-o tavă cu ulei, cimbru
și restul de costiță și usturoi.
Se acoperă cu apă sau cu supă și se introduce în cuptorul
încins, pentru o oră, apoi se întoarce friptura, se lasă încă
o oră în cuptor, stropind-o cu sosul din tavă.
Se scoate din cuptor, se taie felii groase, se servește caldă,
cu garnitură de legume fierte și apoi călite în unt.
Postare
ANPC Termeni și Condiții