Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de Spanac
SUFLEU DE SPANAC
( 12 porții x 120 g )
Ingrediente
- Spanac 1,5 kg
- 6 ouă
- sare 5 g
- cașcaval 120 g
- unt 100 g
- făină 10 g
- lapte 150 ml
Mod de preparare
Spanacul, ales și bine spălat, se fierbe 4 minute în
apă cu sare și se stoarce bine.
Separat se face un sos alb din 60 g unt, făină și lapte.
Se amestecă cu spanacul, cașcavalul ras, sarea și
gălbenușurile de ou, iar la sfîrșit se adaugă albușurile
bătute spumă tare.
Compoziția se pune într-un vas cu unt, la cuptor, la foc
moderat, cca 25 minute.
Înainte de a fi servit, se unge cu restul de unt.
Calorii 180/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții