Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Dulceață de Căpșune
DULCEAȚĂ DE CĂPȘUNE
Ingrediente
- 1 1/2 kg căpșune
- 1 kg zahăr
- 1 lămîie
Mod de preparare
Se curăță căpșunele de frunze, se spală în mai
multe ape reci, apoi se așază în vasul de dulceață,
acoperite cu zahărul necesar.
Se lasă pînă cînd fructele se acoperă cu sucul lor,
apoi se pun la fiert pe foc moale.
Cînd zahărul s-a topit de tot, se mărește focul și
se fierbe dulceața cu felii subțiri de lămîie.
Dacă fructele nu sînt tari, se spală și se așază în
cratiță, se stoarce deasupra lor zeama de la o lămîie,
apoi se acoperă cu zahărul necesar.
Zeama de lămîie întărește fructele.
Postare
ANPC Termeni și Condiții