Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Marmeladă de Piersici
MARMELADĂ DE PIERSICI
Ingrediente
- 3 kg fructe
- 1/2 zahăr
- vanilie
Mod de preparare
Se curăță fructele de coajă, se desfac în două,
eventual se taie felii subțiri și se acoperă cu o
cană de apă.
Se fierb la foc mic pînă cînd fructele devin moi
și arată ca o marmeladă subțire.
Se micșorează focul și se amestecă neîncetat cu
o lopățică de lemn, se potrivește de zahăr care
se adaugă cînd marmelada este aproape gata.
Trebuie să se pună zahăr în marmelade, chiar
dacă fructele sînt foarte dulci, căci zahărul conservă
mai bine decît orice altceva.
În continuare se procedează la fel ca la restul
marmeladelor.
După gust, marmelada se poate parfuma cu vanilie.
Postare
ANPC Termeni și Condiții