Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Mușchi Chateaubriand
MUȘCHI CHATEAUBRIAND
Ingrediente
- 1 mușchi de vacă
- sare
- 1 linguriță unt
Mod de preparare
Mușchiul se șterge cu prosop curat, se așază
pe un fund de lemn și se taie pe lături cîte o
fîșie subțire.
Se sărează partea groasă din mijloc, eventual
se piperează, după care se leagă cu ață subțire
mușchiul, dîndu-i-se forma inițială.
Pregătit astfel, mușchiul se pune pe un grătar
dublu, pe foc viu, pentru ca să prindă o pojghiță
protectoare, care să păstreze sucurile și vitaminele
cărnii intacte.
Carnea se frige timp de o oră, întocîndu-se pe
părțile laterale, care se vor înlătura cînd friptura
este gata.
Se servește cu o garnitură de legume, după ce s-au
pus peste friptură bucățele mici de unt.
Postare
ANPC Termeni și Condiții