Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciorbă Grecească
CIORBĂ GRECESCĂ
Cantitățile necesare pentru 4 porții :
- 1/2 kg de carne de vită,
- zarzavat obișnuit de supă,
- două linguri de orez,
- un ou,
- lămîie,
- sare.
Mod de preparare
Se taie carnea în bucățele și se fierbe în 1,5-2 litri de apă.
Se îndepărtează spuma și se adaugă zarzavatul de supă, întreg.
După ce a fiert zarzavatul, supa se strecoară, lăsînd carnea
și scoțînd numai zarzavatul, i se adaugă orezul, care este
lăsat să fiarbă.
Ciorba se drege cu ou bătut și zeamă de lămîie.
Postare
ANPC Termeni și Condiții