Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Chifle Umplute cu Ciuperci
CHIFLE UMPLUTE CU CIUPERCI
Ingrediente
- 6 - 8 chifle
- 100 g ciuperci
- verdeață tocată
- 1 ou crud
- 1/2 lămîie
- 1 lingură smîntînă
- 1 cană lapte
- sare
- piper măcinat
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se curăță ciupercile de parte care a stat în pămînt, se
spală în mai multe ape și se toacă mărunt.
Se taie căpăcele de la chifle, se înmoaie în lapte dulce
și se golesc de miez.
După ce au stat în lapte, chiflele se storc ușor, apoi se
așază pe o formă unsă cu unt și se umplu cu amestecul
de ciuperci, ou, smîntînă, verdeață tocată și zeama de lămîie.
Amestecul se sărează și se piperează după gust.
Dacă nu este bine legat se adaugă și miezul de la o chiflă în
amestec.
Chiflele astfel pregătite se introduc în cuptor și se țin la foc
tare 1/2 oră.
Se scot cînd sînt ușor rumenite.
Se servesc calde.
Postare
ANPC Termeni și Condiții